Showing posts with label rapidfire. Show all posts
Showing posts with label rapidfire. Show all posts

Wednesday, February 9, 2011

Rapid Fire: Round 2

Apple or Microsoft? Microsoft

Facebook or Twitter? Facebook

Poker or Scrabble? Poker

Call of Duty or Sudden Attack? Sudden Attack

Accounting or Finance? Accounting

Tv Shows or Movies? Tv Shows

Tutorials or Lectures? Lectures

Last thing you said to your mom? Bye Bye

First time you got a phone? at the age of 12

Publishing Posts here or Facebook statuses? Facebook Statuses

Tell me you answers! :D


Saturday, January 8, 2011

Rapid Fire: First Round

Here are some short phrases that you have to write you first though about.

Questions
1. Black or Blue:
Answer: Both

2. An Apple a day...
Answer: ... is not enough

3. Favorite Food
Answer: Chocolate

4. What do want written on your tombstone?
Answer: The boy who lived

5. Why should I believe anything you say?
Answer: coz i look like Harry Potter

6. Why are you here?
Answer: tired of assignment and on a coffee rush

7. Opinions on 7-11
Answer: a life saver

8. Texas Hold'em or Blackjack?
Answer: Always Texas ;D

9. Craziest thing you did?
Answer: opened up a Blog and failed a lot of times

10. Charlie is so cool like?
Answer: me :P

I hope you enjoyed a new segment in my blog. I will do this now and then. Its fun. You have to be really fast to answer them with no time to think. Please do answer them and let me know in the comments :D

Take Care!